Veľký masívny jedálenský stôl

Jedálenský stôl je srdce domova pri ktorom sa schádzame s rodinou, priateľmi, pri dobrom jedle či spoločenských hrách. Práve pri jedálenskom stole sa stretávame po náročnom dni, rozprávame sa, smejeme a zdieľame zážitky z dňa. Nezáleží na to, či je v kuchyni, jedálni či v obývačke – v mnohých rodinách plní svoju funkciu ako centrum spoločenského diania. Preto by sme jeho výberu mali venovať veľkú pozornosť.

Ak vám to priestory umožňujú, kúpte si o niečo väčší jedálenský stôl. Veľké jedálenské stoly sú dlhodobým trendom a vhodným interiérovým prvkom do veľkých jedálni, prakticky poslúžia aj ako deliaca jednotka v otvorených priestoroch v rámci spojenia kuchyňa s obývačkou. Dlhé jedálenské stoly sa hodia do väčších priestorov, kde krásne vyniknú, napríklad v kombinácii s vhodne zvolenými čalúnenými stoličkami.

Veľký stôl na mieru

Vďaka našim znalostiam a vlastnej dielni vám vieme vyrobiť jedálenský stôl na mieru podľa vašich preferencií. V našom portfóliu nájdete jedálenské stoly o rozmere 200cm – 300cm. Potrebujete atypický rozmer? Pre našich zákazníkov vieme vyrobiť aj dlhšie stoly, v prípade záujmu o stôl väčších rozmerov nás preto neváhajte kontaktovať. Stolové nohy vyberáme, tak aby sa pri stole sedelo pohodlne a zároveň, aby bol stôl pevný a stabilný. Stolové nohy a podnože na mieru vám vyrobíme tak, aby neuberali priestor pod stolom a nezavadzali sedeniu. Najobľúbenejším typom sú kovové stolové podnože, pevná konštrukcia a kvalita vyhotovenia zaručí ich používanie na dlhé roky. Viac o výrobe kovových podnoží si môžete prečítať v našom článku Ručná výroba kovových podnoží a stolových nôh. Veľké jedálenské stoly vieme vyrobiť aj s klasickými drevenými nohami i rustikálnymi nohami. Všetko záleží od vašich preferencií.

Veľký celodrevený jedálenský stôl
Dlhý jedálenský stôl z masívu

Rozkladací stôl z masívu

Máte radi spoločné posedenia s priateľmi či rodinou no miestnosť nie je dostatočne veľká? Ak máte menšiu jedáleň ideálnym riešením je rozkladací stôl, ktorý je v prípade potreby možné rozložiť a opäť zložiť. Rozkladací stôl je praktický kus nábytku, ktorý spoľahlivo zabezpečí extra plochu pri oslavách a posedeniach s priateľmi či rodinou.

Rozkladací jedálenský stôl
Veľký rozkladací jedálenský stôl

Masívny stôl, ktorý bude obľúbeným miestom pre pohostenie a spoločné chvíle

Masívne drevo má v prípade jedálenských stolov jedinečné postavenie. Pôsobí robustne a na dotyk príjemne teplo. Pri vhodnej úprave nestratí svoju krásu po dlhé roky a nebude ani náročný na údržbu. Na ošetrenie povrchu dreva používame špeciálny náter s otvorenými pórmi, ktorý veľmi ľahko a hlboko preniká do dreva. Povrchový náter sa vyznačuje svojou odolnosťou, povrchovou tvrdosťou a výbornými vlastnosťami. Na ošetrenie stolových dosiek používame výhradne prírodné voskové oleje, bez biocídnych látok a konzervačných prostriedkov, bezpečné pre ľudí, zvieratá a rastliny.

Naša spoločnosť DuboveStoly.sk patrí k tradičným slovenským výrobcom dubových stolov na mieru. Dubové jedálenské stoly vyrábame na mieru podľa zadania zákazníka, ktorý si určí presné rozmery stola, farbu, povrchovú úpravu ale i ďalšie parametre. Vďaka vlastnej dielni vieme v prípade potreby vykonať ďalšie úpravy, opravy, renovácie, ale aj reklamáciu.

Dlhý jedálenský stôl
Veľký masívny stôl