Rokovací stôl z masívneho dreva, ktorý dodá vašej rokovacej miestnosti osobitý a prémiový charakter

Žiadna rokovacia a zasadacia miestnosť sa nezaobíde bez kvalitného rokovacieho stola, pretože práve rokovací stôl často zohrá dôležitú úlohu pri určovaní úspechu obchodných rokovaní či stretnutí. Rokovacie a zasadacie miestnosti sú priestorom na prácu, obchodné stretnutia, porady, konzultácie ale aj školenia, preto je dôležité aby bol rokovací stôl stabilný, odolný ale aj reprezentatívny. Rokovacie stoly môžu byť vyrobené z rôznych materiálov, ako drevo, plast, kov alebo sklo. Rokovací stôl z masívneho dreva však dodá vašej rokovacej miestnosti osobitý a prémiový charakter. Stôl z masívu, je krásny kus nábytku, ktorý budú vaši klienti obdivovať a zároveň odolné a kvalitné zariadenie, ktoré nebudete musieť meniť ešte mnoho rokov.

Potrebujete kvalitný rokovací stôl ?

Rokovacie stoly sa používajú v rôznych prostrediach, môžeme ich nájsť v kanceláriách, školách, hoteloch či verejných budovách. Naše masívne rokovacie stoly sú navrhnuté a projektované pre zasadacie a rokovacie miestnosti tak, aby vyhovovali rôznym pracovným prostrediam. Masívne rokovacie stoly a stoly pre zasadačky vyrábame na mieru podľa zadania zákazníka, ktorý si určí veľkosť, tvar, vzhľad dreva, farebnosť stolovej dosky, ale aj detaily ako jemnosť brúsenia či hrany stola. Vybrať si môžete z našej ponuky rokovacích stolov, alebo ak máte vlastnú predstavu, vyrobíme vám rokovací stôl na mieru. Zároveň Vám v rovnakom dizajne vyrobíme masívne pracovné stoly do kancelárií.

Ako si vybrať rokovací stôl ?

Prvý krokom k výberu správneho rokovacieho stola je analýza potrieb. Ako ho budete využívať, koľko miest je potrebných, aké technologické vybavenie by malo byť k dispozícií ? Ponuka rokovacích stolov zahŕňa klasické konvenčné tvary, ako je obdĺžnikový, štvorcový a kruhový, alebo sa môžete rozhodnúť pre viac moderné tvary, ako sú oválne, polkruhové či rokovacie stoly v tvare podkovy. V našej ponuke nájdete veľký obdĺžnikový rokovací stôl, ideálny pre rokovanie s klientmi alebo výkonnou radou. Rokovací stôl v tvare podkovy je zas ideálny pre prezentácie, pretože prezentujúcemu poskytuje možnosť pristupovať ku každému zúčastnenému počas stretnutia. Guľatý rokovací  stolík je ideálny na mítingy, stretnutia a interaktívne diskusie. Veľkosť a tvar rokovacieho stola si však vyberte v závislosti od veľkosti a usporiadania vašej rokovacej a zasadacej miestnosti. Pri výbere nezabudnite, že potrebujete dostatok priestoru na stoličky a ich odsúvanie.

Veľmi praktickým doplnkom rokovacích stolov sú otvory pre vedenie a organizáciu káblov, integrované technológie alebo zabudované zariadenia na videokonferencie pre jednoduchšiu manipuláciu pri vašich rokovaniach. Rokovacie stoly je možné doladiť aj káblovými priechodkami, elektro zásuvkami s krytkami, ale aj inými vychytávkami podľa priania klienta, napríklad integrovaným bioohniskom.

Rokovacie stoly a stoly do zasadačiek na mieru

Naša spoločnosť patrí k tradičným slovenským výrobcom dubových stolov na mieru, preto sú naše dubové stoly výsledkom poctivej ručnej výroby. Masívne rokovacie stoly a stoly pre zasadačky vyrábame na mieru podľa zadania zákazníka, pretože chceme mať istotu, že masívny rokovací stôl alebo stôl do zasadačky splní štandardy a všetky požiadavky našich klientov. Po určení veľkosti stolovej dosky, rokovací stôl prispôsobujeme výške sedeniu a tvoríme kovové podnože na mieru, tak aby bol stôl stabilný, pekný a praktický na sedenie.

Vďaka vlastnej výrobe stolov ponúkame rokovacie stoly v mnohých rozmeroch a prevedeniach, čo nám umožňuje zariadiť malé kancelárie ale i veľké pracoviská. Viac informácií o výrobe stolov na mieru a výrobe kovových podnoží nájdete v našich článkoch: Poctivá slovenská výroba nábytku z masívu a Ručná výroba kovových podnoží a stolových nôh.

Stoly z dubového masívu pri správnom ošetrovaní prežijú vo výbornej kondícii celé generácie, navyše vaše firemné priestory budú pôsobiť reprezentatívne a elegantne. Masívne stoly z dubového dreva dokonale zapadnú do rokovacích miestností i zasadačiek a zaručene pozdvihnú image vašej firmy. Neváhajte nás kontaktovať s výberom rokovacieho stola, ktorý dodá vašej rokovacej a zasadacej miestnosti osobitý a prémiový charakter vám veľmi radi radi pomôžeme v našom showroome v Bratislave. 

Pozývame Vás na výstavu Nábytok a bývanie 2024

Oslávte s nami naše 10. narodeniny na medzinárodnom veľtrhu Nábytok a Bývanie 2024 + Gardenia 2024, na ktorej bude naša spoločnosť Dubové Stoly.sk vystavovať slovenský dubový nábytok

Čítajte ďalej
Novinky

Dlhé jedálenské stoly z masívneho dreva

Veľké jedálenské stoly sú dlhodobým trendom a vhodným interiérovým prvkom do veľkých jedálni, prakticky poslúžia aj ako deliaca jednotka v otvorených priestoroch v rámci spojenia kuchyňa s obývačkou. 

Čítajte ďalej
Stoly na mieru