Ako vznikajú kovové podnože pre náš nábytok z masívneho dreva

Naša spoločnosť DuboveStoly.sk patrí k tradičným slovenským výrobcom dubových stolov na mieru. Pri výrobe dubových stolov z masívu vychádzame z tradícií našich predkov, preto aj v súčasnosti na výrobu  využívame jednoduché stroje na opracovanie dreva. Medzi kľúčové prvky každého stola nepochybne patria stolové nohy a podnože. Medzi najpoužívanejšie patria klasické drevené nohy, rustikálne nohy a moderné kovové podnože. Aj pri ich výrobe si dávame záležať na tradičnej výrobe, preto sú naše kovové podnože a stolové nohy výsledkom kvalitnej ručnej práce.

Poctivá slovenská výroba kovových podnoží

Stolové nohy a podnože slúžia ako základ pre stolové dosky, zároveň dobre zvolené podnožie podčiarkne jedinečný dizajn vášho stola a vytvorí originálny a funkčný kus nábytku. Kovové podnože a nohy sami navrhujeme a vyrábame, pri ich výrobe dbáme na maximálnu kvalitu a pevnosť pri vysokej záťaži. Na výrobu používame kovové profily s vysokou nosnosťou a životnosťou.

Ručná výroba kovových podnoží
Kovové podnože

Veľmi dôležitým detailom je vzhľad zvarov. Naši skúsení profesionálni zvárači si dajú záležať na tom, aby bol každý zvar silný a čo najmenej viditeľný. 

Výroba kovových podnoží
Poctivá ručná výroba kovových podnoží

V našom portfóliu nájdete dubové stoly s kovovou podnožou v niekoľkých tvaroch a prevedeniach, vďaka vlastnej dielni však dokážeme pre našich klientov vyrobiť kovové podnože na mieru a aplikovať rôzne farebné prevedenie, podľa výberu klienta. Ručne vyrobené stolové podnože dodávame s kompletnou predprípravou pre montáž stolovej dosky. Náš skúsený tím s obrovským množstvom skúseností a zručností vám rád pomôže a poradí. 

Kovové podnože na mieru
Dizajnová kovová podnož na mieru

Kovové podnože vyrábame v štandardne v čiernom prevedení, v prípade záujmu však vieme našim klientom vyrobiť stolové podnože podľa medzinárodného RAL vzorkovníka. Vzorkovník RAL je univerzálny pre všetkých výrobcov práškových farieb a ponúka viac ako 200 farieb v rôznych prevedeniach - lesklých, matných, metalických a štruktúrovaných.

Kovové podnože podľa odtieňov RAL

Hľadáte jedinečný originál pre svoj interiér či exteriér? Náš nábytok z masívu ocenia všetci tí, ktorí si vážia poctivú slovenskú a ručnú výrobu. Kvalitný stôl vďaka svojej multifunkčnosti nesmie chýbať v žiadnej domácnosti, kancelárií, rokovacej miestnosti či reštaurácii a kaviarni. Spoľahlivo poslúži na stravovanie, zábavu, ale i vzdelávanie a prácu. Preto v našej ponuke nájdete kompletnú ponuku dubových stolov s kovovou podnožou ale aj celodrevené stoly pre domácnosti a HoReCa segment.

Zistite viac o dubových stoloch do domácnosti a stoloch z masívu pre HoReCa segment.

Masívny stôl s kovovými podnožami na mieru

U nás si za svojím nábytkom stojíme, preto za náš nábytok z dubového dreva ručíme garanciou kvality.  Zároveň vďaka vlastnej dielni vieme v prípade potreby vykonať ďalšie úpravy, opravy, renovácie, ale aj reklamáciu. Príďte nás navštíviť do nášho SHOWROOMU v BRATISLAVE a presvedčte sa či naše produkty spĺňajú vaše predstavy a očakávania.

Pozývame Vás na výstavu Nábytok a bývanie 2024

Oslávte s nami naše 10. narodeniny na medzinárodnom veľtrhu Nábytok a Bývanie 2024 + Gardenia 2024, na ktorej bude naša spoločnosť Dubové Stoly.sk vystavovať slovenský dubový nábytok

Čítajte ďalej
Novinky

Dlhé jedálenské stoly z masívneho dreva

Veľké jedálenské stoly sú dlhodobým trendom a vhodným interiérovým prvkom do veľkých jedálni, prakticky poslúžia aj ako deliaca jednotka v otvorených priestoroch v rámci spojenia kuchyňa s obývačkou. 

Čítajte ďalej
Stoly na mieru