Drevené stoly do kancelárií

Prémiové drevené stoly do kancelárií

Písacie stoly sú nepochybne najdôležitejším kúskom každej kancelárie. Je však dôležité vybrať si kancelársky stôl, ktorý nevyniká len svojim dizajnom, ale predovšetkým kvalitou a svojimi úžitkovými vlastnosťami. Práve preto sa do veľkej obľuby opäť vracia kvalitný masívny nábytok. Za pekným kancelárskym stolom je vždy radosť sedieť, no výhodou masívnych drevených kancelárskych stolov je ich reprezentatívnosť, vďaka ktorej do svojej kancelárie radi pozvete svojich klientov či potenciálnych partnerov. 

Potrebujete pekný a kvalitný stôl do kancelárie?

Tradičný písací stôl s pevnou výškou je najobľúbenejším typom v kanceláriách. Plocha kancelárskeho stola by mala byť dostatočne veľká nielen pre monitor a klávesnicu, ale aj pre ďalšie pracovné pomôcky, aby ste sa pri práci cítili pohodlne. Masívne pracovné stoly preto vyrábame na mieru podľa zadania zákazníka, ktorý si určí presné rozmery stola, farbu, povrchovú úpravu ale aj ďalšie parametre. Do kancelárií vyrábame stoly v celodrevenom prevedení, ktoré sú odolné a maximálne stabilné, ale aj moderné stoly, ktoré ponúkajú kombináciu kovových podnoží a masívneho dubového dreva.

Masívne drevené stoly do kancelárií
Pracovné stoly z masívneho dreva

Najobľúbenejšie typy kancelárskych stolov a pracovných stolov

Pracovné stoly na mieru

Pri výbere pracovného stola je dôležité zvážiť nielen veľkosť a tvar, ale aj vybavenie stola, aby bolo zaistené, že bude vyhovovať vašim potrebám i potrebám vašich zamestnancov. Tie najjednoduchšie stoly ponúkajú veľkú pracovnú plochu na umiestnenie monitora, no zároveň poskytujú dostatočný priestor pre prácu, dokumenty či zakladače. Medzi obľúbené patria aj pracovné stoly s výsuvom na klávesnicu, s policami či skrinkami. Veľmi praktickým doplnkom pracovných stolov sú otvory pre vedenie a organizáciu káblov, integrované technológie a zabudované zariadenia na videokonferencie. 

Čoraz populárnejším riešením v kanceláriách sa stáva striedanie státia a sedenia. Vysoké pracovné stolíky predstavujú ideálny variant, ako stráviť pracovný čas bez bolesti chrbta alebo častej únavy a preťaženia. Vďaka bohatým skúsenostiam v oblasti spracovania dreva ponúkame našim klientom individuálne aj tímové riešenie  pre open-space kancelárie. Masívne pracovné stoly vyrábame na mieru podľa zadania zákazníka, pretože chceme mať istotu, že masívny stôl splní štandardy a všetky požiadavky našich klientov. 

Masívny stôl do kancelárie
Masívny drevený stôl do zasadacej miestnosti

Prečo si do kancelárie vybrať stôl z masívneho dreva?

Stôl z masívu, nie je len krásny kus nábytku, ktorý budú vaši klienti obdivovať, ale zároveň odolné a kvalitné zariadenie, ktoré nebudete musieť meniť ešte mnoho rokov. Vďaka použitiu prvotriedneho tvrdého dubového dreva sú stoly odolnejšie a kvalitnejšie ako bežne dostupný nábytok. Trvanlivosť masívnych stolov je mnohonásobne dlhšia, navyše masívny drevený nábytok možno pomerne ľahko renovovať a vrátiť mu lesk a prirodzenú krásu aj po rokoch užívania. Drevo ako materiál na výrobu nábytku a teda aj samotný drevený nábytok je zdravotne nezávadným materiálom pre naše zdravie. Výberom kancelárskeho stola z masívneho dreva určite neurobíte krok vedľa. Masívne kancelárske stoly z dubového masívu vám poskytnú pohodlie a maximálnu kvalitu pri každodennej práci.

Chcete vytvoriť zdravé a príjemné pracovné prostredie? Investícia do kvalitného kancelárskeho stola z masívu je síce vyššia ako pri bežne dostupnom nábytku, ide však o výhodné ekonomické rozhodnutie. Stoly z dubového masívu pri správnom ošetrovaní prežijú vo výbornej kondícii celé generácie, navyše vaše firemné priestory budú pôsobiť reprezentatívne a elegantne. Masívne stoly z dubového dreva dokonale zapadnú aj do rokovacích miestností i zasadačiek a zaručene pozdvihnú image vašej firmy. Pracovný stôl je nenahraditeľný nie len v kancelárii, ale aj domácej pracovni.

Pre HORECA segment vyrábame stoly v celodrevenom prevedení, ktoré sú odolné a maximálne stabilné, ale aj moderné stoly, ktoré ponúkajú kombináciu kovu a dubového dreva. Voľba závisí na dizajne interiéru vašej kancelárie a pracovne. Okrem pracovných stolov z masívu zabezpečujeme aj výrobu iného nábytku z masívneho dreva do interiéru podľa želania klienta. Zistite viac o výrobe nábytku z masívu pre HoReCa segment. 

Nábytok z masívu do kancelárií
Nábytok z masívu a stoly do kancelárií

Dlhé jedálenské stoly z masívneho dreva

Veľké jedálenské stoly sú dlhodobým trendom a vhodným interiérovým prvkom do veľkých jedálni, prakticky poslúžia aj ako deliaca jednotka v otvorených priestoroch v rámci spojenia kuchyňa s obývačkou. 

Čítajte ďalej
Stoly na mieru

Typy stolových nôh a stolových podnoží

Výber stolových nôh a podnoží nie je len o funkčnosti, ich výberu je potrebné venovať zvýšenú pozornosť. V našej ponuke nájdete najrôznejšie tvary a veľkosti stolových nôh a stolých podnoží z ktorých si vyberie aj najnáročnejší zákazník.

Čítajte ďalej
Stoly na mieru