Dlhé jedálenské stoly z masívneho dreva

Veľké jedálenské stoly sú dlhodobým trendom a vhodným interiérovým prvkom do veľkých jedálni, prakticky poslúžia aj ako deliaca jednotka v otvorených priestoroch v rámci spojenia kuchyňa s obývačkou. 

Čítajte ďalej

Typy stolových nôh a stolových podnoží

Výber stolových nôh a podnoží nie je len o funkčnosti, ich výberu je potrebné venovať zvýšenú pozornosť. V našej ponuke nájdete najrôznejšie tvary a veľkosti stolových nôh a stolých podnoží z ktorých si vyberie aj najnáročnejší zákazník.

Čítajte ďalej

Rokovacie stoly a stoly pre zasadačky

Žiadna rokovacia a zasadacia miestnosť sa nezaobíde bez kvalitného rokovacieho stola, pretože práve rokovací stôl často zohrá dôležitú úlohu pri určovaní úspechu obchodných rokovaní či stretnutí.

Čítajte ďalej

Poctivá slovenská výroba nábytku z masívu

Milujete prírodné materiály, vôňu dreva a poctivú remeselnú prácu? Naša spoločnosť podporuje zásady tradičnej nábytkárskej výroby z dubového dreva.

Čítajte ďalej

Ručná výroba kovových podnoží a stolových nôh

Medzi kľúčové prvky každého stola patria stolové nohy a podnože. Naše kovové podnože a stolové nohy sú výsledkom kvalitnej ručnej práce.

Čítajte ďalej

Masívne pracovné stoly na mieru do kancelárií

Výhodou masívnych drevených kancelárskych stolov je ich reprezentatívnosť, vďaka ktorej do svojej kancelárie radi pozvete svojich klientov či potenciálnych partnerov. 

Čítajte ďalej