Ako sa dubové drevo pod rukami našich šikovných stolárov mení na úchvatný nábytok na mieru

Milujete prírodné materiály, vôňu dreva a poctivú remeselnú prácu? Naša spoločnosť DuboveStoly.sk podporuje zásady tradičnej nábytkárskej výroby z dubového dreva. Pri výrobe nábytku z masívu na mieru vychádzame z tradícií našich predkov a ich bohatých skúsenosti v oblasti spracovania dreva. Milujeme prírodné materiály, vnímame tradície aj pokrok a rešpektujeme životné prostredie, preto sa môžete spoľahnúť, že nábytok od nás bude jedinečný a bude vám spoľahlivo slúžiť po generácie.

Pohľad do zákulisia výroby nábytku z masívu

Nábytok z masívu na mieru vyrábame ručne za pomoci jednoduchých strojov na opracovanie dreva. Našim cieľom je vysoká kvalita zhotoveného nábytku, profesionálny prístup a spokojnosť našich zákazníkov. To sa nám darí docieliť používaním tých najkvalitnejších materiálov a precíznej remeselnej zručnosti našich pracovníkov. Vďaka našim znalostiam a vedomostiam, vlastnej dielni, výrobnej technológii a poctivej tvorbe každého detailu si udržiavame dôveru našich zákazníkov.

Každý kus nášho nábytku je originál s jedinečnou štruktúrou. Ucelené stolové dosky a nábytkárske dvierka vyrábame lepením masivnych lamiel z dubového dreva. Spoj je takmer neviditeľný, nijak nenarúša prírodný charakter nábytku, naopak dodáva nádych jedinečnosti každému kusu nábytku. Prirodzená farebná rozdielnosť dubového dreva sa môže zvýrazňovať aj ďalšími úpravami, sušením či povrchovým ošetrením. Na ošetrenie používame výhradne prírodné voskové oleje, bez biocídnych látok a konzervačných prostriedkov, bezpečné pre ľudí, zvieratá a rastliny.

Garancia kvality a poctivej práce

Dubové drevo patrí medzi najvyhľadávanejšie suroviny na výrobu nábytku. Dubové drevo je výnimočné pre svoju pevnosť, stabilitu, odolnosť voči poškodeniu a trvácnosť. Nábytok z dubového dreva ani po rokoch nevykazuje známky používania, navyše masívny drevený nábytok možno pomerne ľahko renovovať a vrátiť mu lesk a prirodzenú krásu aj po rokoch užívania. Dnešný trh s nábytkom je zaplavený menej kvalitnými, aj keď cenovo dostupnými produktmi zo zahraničia. Náš nábytok z masívu ocenia všetci tí, ktorí si vážia poctivú slovenskú výrobu, ručnú výrobu alebo hľadajú jedinečný originál pre svoj interiér.

O drevený nábytok sa však treba poctivo starať, aby vydržal čo najdlhšie, pretože drevo začne postupom času pracovať a vlhkosť alebo sucho ho môžu nepríjemne poškodiť. U nás si za svojím nábytkom stojíme, preto za náš nábytok z dubového dreva ručíme garanciou kvality. Zároveň vďaka vlastnej dielni vieme v prípade potreby vykonať ďalšie úpravy, opravy, renovácie, ale aj reklamáciu. Príďte nás navštíviť do nášho SHOWROOMU v BRATISLAVE a presvedčte sa či naše produkty spĺňajú vaše predstavy a očakávania.

Dubové stoly a nábytok z masívu - poctivo a s láskou vyrobený len pre vás.

Dlhé jedálenské stoly z masívneho dreva

Veľké jedálenské stoly sú dlhodobým trendom a vhodným interiérovým prvkom do veľkých jedálni, prakticky poslúžia aj ako deliaca jednotka v otvorených priestoroch v rámci spojenia kuchyňa s obývačkou. 

Čítajte ďalej
Stoly na mieru

Typy stolových nôh a stolových podnoží

Výber stolových nôh a podnoží nie je len o funkčnosti, ich výberu je potrebné venovať zvýšenú pozornosť. V našej ponuke nájdete najrôznejšie tvary a veľkosti stolových nôh a stolých podnoží z ktorých si vyberie aj najnáročnejší zákazník.

Čítajte ďalej
Stoly na mieru